top of page

Mennyei Temetkezés

Teljes körű temetkezési ügyintézés: Legyen szó akár különböző hamvasztásos temetésről, szórásról, hazavitelről, koporsós / kriptás temetésről, exhumálásról, újratemetésről, sírköves munkáról, vagy virág koszorú rendelésről, mi segítünk Önnek!
Az összes budapesti köztemetővel szerződésben állunk, beleértve a Fiumei úti sírkertet. Vállalunk továbbá temetést az összes budapesti egyházi temetőben is. Egyedülálló Dunai hajós temetésre is van lehetőség. Öngondoskodás keretén belül pedig előre tudja rendezni a temetés költségeit, így tehermentesíteni tudja hozzátartozóit.

Bemutatkozás

Végtisztesség méltó módon a legmagasabb színvonalon. Teljes körű temetkezési ügyintézés Budapesten. Levesszük a válláról a bonyolult ügyintézéssel járó összes gondot.
Várjuk szeretettel a Mennyei Temetkezés meghitt és kényelmes irodájában. Iroda címe: 11.kerület Bartók Béla út 124.

Andi Ujvári

" Amikor Anyukám meghalt, azt sem tudtam bánatomban, gyászomban, hogy mit csináljak, merre induljak, de rátaláltam a Mennyei Temetkezésre. Amikor beléptem az ajtón, egy nagyon kedves, tisztelettudó, együttérző Hölgy fogadott. Elmondott mindent, vízzel, kávéval kínált, minden kérdésemre nyugodtan válaszolt. Folyamatosan tájékoztattak telefonon, hogy hol tart az ügyintézés. Ha bármikor kérdésem volt és telefonáltam, mindig azonnali választ kaptam. Maximális kedvességgel, türelemmel intéztek mindent, ami a temetéssel kapcsolatos volt, végig tiszteletben tartva a család, a hozzátartozók mély gyászát. Amikor valakit elveszítünk akit szeretünk, a szívünkből egy darab kiszakad. Az utána lévő napok, hetek, hónapok nagyon nehezek. Ilyenkor nagy segítség számunkra ha valaki "leveszi" vállunkról azt az ügyintézési "terhet", ami a végleges elbúcsúztatásig tart. Tiszta szívből köszönöm az Önökből áradó nyugalmat, a maximális segítséget, a jóleső kedvességet, mindent! Mindenkinek csak ajánlani tudom/fogom Önöket. "

Kapcsolat

Cím, ügyeleti szám: 1115 Budapest, Bartók Béla út 124. / + 36 30 400 8200


Temetésfelvételi iroda cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 124.


Vezető: Fleischer Márta - Irodavezető

Szolgáltatási terület: Budapest

bottom of page