top of page

2023 évi II. közgyűlés

Tisztelt Tagság, kedves Kollégák!

 

Az elnökség és jómagam nevében szeretném megköszönni, hogy ilyen komoly létszámmal voltunk jelen a hétvégén tartott egyesületi Közgyűlésen!

 

Levelem mellékleteként küldöm részetekre a szakmai előadások anyagát szíves használatra, illetve tájékoztatom azokat a tag társakat, akik nem tudtak jelen lenni, hogy két fontos kérdésben hozott határozatot a Közgyűlés:

 

1) az Európai Temetkezési Szolgáltatók Szervezetéhez (EFFS) csatlakozott a MATESZSZ, nemzeti tagként 2024-től

 

2) 2024-től az éves tagdíjat 60.000 Ft-ban állapította meg a Közgyűlés

 

Továbbá tájékoztatlak Benneteket, hogy kiválasztásra került a 2024. évi Közgyűlések időpontja is, kéretik most bevésni a naptárba, hogy a későbbiekben ne legyen "rászervezve" más jellegű program:

 

2023.évet záró I. Közgyűlés: 2024. április 12-13. illetve a II. Közgyűlés:  2024. november 8-10.

 

Helyszín tekintetében több javaslat érkezett (Győr, Hollókő...), erről a szállásokkal való egyeztetést követően tájékoztatunk Benneteket.

 

Tisztelettel kérek minden Tagunkat, hogy eseményeinket, tevékenységünket kövesse a mateszsz.com honlapon, illetve figyeljétek közösségi oldalunkat is MATESZSZ-Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesülete néven. Ez egy nyilvános csoport.

Van még egyesületünknek egy zárt csoportja is a face-n, Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesülete néven, aki még nem tagja, kérem küldjön megkeresést részünkre, felvesszük. Ez a zárt csoport alkalmas például speciális gépjárművek, illetve kegyeleti eszközök értékesítésére is egymás között, valamint a közgyűléseken készült csoportban "publikus" képek megosztására is alkalmas.

 

Kitartást és sikeres munkavégzést kívánva, üdvözlettel:

Palkovics Katalin

elnök

Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesülete

+36 30 9796-503

A gyűlés prezentációi

MATESZSZ Közgyűlés

Jogszabályi változások

Gyermekek gyásza

General Assembly

bottom of page