top of page
kegyelet_bt_logo.png

Dunaújvárosi Kegyelet Kft.

Temetkezési szolgáltatásai: elhunytszállítás, temetésszervezés, temetések teljeskörű lebonyolítása, kegyeleti termékek értékesítése, rendezvényterem üzemeltetése, sírgondozás, temető üzemeltetés, kegyeleti koszorúk virágok értékesítése, sírkő értékesítés

Üzemeltetett temetők: Nagyvenyim-Mélykút, Daruszentmiklós, Kulcs (Fejér megye)

Bemutatkozás

A Dunaújvárosi Kegyelet Kft Kft 1995-ben alakult családi vállalkozás, mely Fejér megye tradicionális magán cégei közé tartozik.

Közel 30 éves tapasztalattal, precíz, pontos szolgáltatással áll a gyászoló hozzátartozók rendelkezésére.

Társaságunk több mint 25 éve foglalkozik temetkezési- és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal Dunaújvárosban és vonzáskörzetében. Az eltelt időben komoly tapasztalatokra tettünk szert szakmánkban.

Napi kapcsolatban állunk a hatóságokkal, tájékozódunk a temetkezési szakmában történt jogszabályi változásokról és az aktuális temetési trendekről – mert ilyen is van.

 

Szolgáltatásaink teljeskörűen egészítik ki tevékenységünket: a legszomorúbb esemény, egy családtag elvesztésének első pillanatától a temetés utolsó percéig számíthatnak ránk ügyfeleink.

Éjjel-nappal hívható számunkon kollégánk azonnal intézkedik a halottszállításról, belvárosi irodánkban pedig akár egy találkozás is elegendő ahhoz, hogy elintézzünk minden, a temetéssel kapcsolatos adategyeztetést.

A. Gábor

" Hálás szívvel szeretném megköszönni családom nevében mindazt az emberséget, szeretetet, segítséget, profi munkát, melyet édesapám elhunyta alkalmából nyújtottatok számunkra. Minden tiszteletem és megbecsülésem a tiétek, mert IGAZ EMBEREK vagytok azokban a pillanatokban, amikor mások életük legszomorúbb perceit élik meg. "

Kapcsolat

Cím, ügyeleti szám: 2400 Dunaújváros, Temető utca 60/B.,

25/412-117, 70/940-7814


Temetésfelvételi iroda cím: 2400 Dunaújváros, Devecseri Gábor utca 2.


Vezető: Palkovics Katalin ügyvezető

Szolgáltatási terület: Első sorban Fejér megye, Dunaújváros járás, de az ország egész területén segítségére tudunk lenni a hozzátartozóknak

bottom of page