top of page

Truhlimport Kft.

Temetkezési szolgáltatásai: temetésfelvétel, halottszállítás, elhunyt temetésre való előkészítése, kellékellátás, ravatalozás, búcsúztatás, sírba helyezés, hamvasztás, urnakiadás, urna elhelyezés, hamvak szórása, sírhelynyitás, hantolás, exhumálás,
újratemetés

Szolgáltatáshoz kapcsolódó tevékenység: virágkészítmények,
tanatoesztétika, gyászterápia

Bemutatkozás

A vállalkozás jogelődje 1999 évben egy új termék csoport úttörőjeként bélelt hatszög koporsók importálásával és forgalmazásával kezdte meg tevékenységét. A családi vállalkozás 2002 évtől korlátolt felelősségű társasági formában működik a kegyelet szolgálatában. Vállalatunk saját üzemén túl több hazai és külföldi technikailag jól felszerelt termelési bázissal dolgozunk partneri kapcsolatban, ami biztosítja termékeink minőségét és helyünket a piacon.

 

Megtiszteltetés számunkra  a hosszan tartó üzleti kapcsolat, amit jól fémjelez a külföldi, és belföldi partnereink elégedettsége. Teljességre törekszünk, így raktárunkban széles termék választékkal találkozhat.

 

Cégünk 2005 évben nyitott temetkezési szolgáltatást, így közvetlen kontaktusban észleljük a vállalkozásokat érő kihívásokat. A temetkezési szakma jogi követelményeihez segítséget tudunk nyújtani. A kegyeleti eszköz igényeket, saját tapasztalataink szerint tudjuk ajánlani, így termékeinkkel megkönnyítjük a temetkezési vállalkozások, gyártók munkáját és az általuk kiszolgált családok igényeit teljesítjük.
Ügyfeleinket méltón berendezett irodánkban fogadjuk Mihálygergén, Rákóczi út 37. szám alatt a vállalkozás székhelyén. A temetések megszervezése során igényekhez igazodó diszkrét szakértői segítséget nyújtunk. Tudjuk, hogy minden embernek jár kortól, anyagi helyzettől, vallási elkötelezettségtől függetlenül  az utolsó végtisztesség megadása, a búcsúztatás és a temetés. Az ünnepélyes perc egyedi és megismételhetetlen, hiszen Ő maga is az volt.


Mottónk: „Rugalmasság és alkalmazkodás a siker receptje.”

Kapcsolat

Cím, ügyeleti szám: 3184 Mihálygerge, Rákóczi út 37., 0620/544-9960


Temetésfelvételi iroda cím: 3184 Mihálygerge, Rákóczi út 37.


Vezetők: Gordos Tamás, Gordos Tamásné

Szolgáltatási terület: Nógrád megye

bottom of page