top of page

Közgyűlési meghívó 2023.április 15.

Tisztelt Tagság, kedves Kollégák!


Nagy öröm számomra, hogy ilyen érdeklődés övezi soron következő közgyűlésünket. Minden, az egyesület által korábban foglalt szoba 'elkelt'.


Az elnökség nevében tisztelettel várunk Benneteket. Igyekeztünk ismét egy szakmai és szórakoztató programokkal teli hétvégét szervezni részetekre.


1.) Mellékletben küldöm a közgyűlés meghívóját, valamint aki nem tud részt venni, annak egy meghatalmazás mintát, hogy a 2022-es év beszámolóit minél nagyobb létszámmal elfogadhassuk. Ezt mindenképp eredetiben kell csatoljuk a közgyűlési jegyzőkönyvhöz, így a szkennelt példányokat nem áll módunkban elfogadni. Kérlek Benneteket, hogy időben gondoskodjatok megfelelő meghatalmazottról.


MATESZSZ Közgyűlési meghívó 2023.04.15.
.docx
Download DOCX • 34KB

MATESZSZ Közgyűlési meghatalmazás 2023.04.15.
.docx
Download DOCX • 12KB


2.) Felhívnám még a figyelmeteket egy GINOP-Plusz-3.-2.21 pályázati lehetőségre, amelyben lehetőségetek van szakirányú képzésben részesíteni munkatársaitokat. Mellékletben a hirdetmény.

GINOP Plusz-3.2.1-21
.pdf
Download PDF • 158KB


3.) Ismét indul temetkezési szolgáltató képzés Esztergomban az Oktáv Továbbképző Központ szervezésében valószínű, hogy online formában. További részletek:


A képzés 5 modulos rendszerben kerül megszervezésre, melynek két modulját (Kegyeleti kommunikáció és Kegyeleti kultúra) jómagam tartom.

Elnökségünk heti szinten tart üléseket a 2023.május 18-án tartandó konferenciával kapcsolatban. Ezúton szeretném megköszönni lelkes, segítő munkájukat és segítségüket a szervezéssel kapcsolatban! Részletek hamarosan! Nézzétek az e mailjeiteket és a mateszsz közösségi oldalait!


Szép napot kívánok Nektek!


Palkovics Katalin elnök

Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesülete +36 30 9796-503

Recent Posts

See All

Közgyűlés emlékeztető

Tisztelt Tagság, kedves Kollégák! Levelem mellékleteként küldöm részetekre a MATESZSZ 2023. évi II. Közgyűlésének meghívóját, illetve az ahhoz kapcsolódó programok részletes tájékoztatóját. A mellék

bottom of page