top of page

2022 évi II. MATESZSZ Hírlevél

Tisztelt Mateszsz Tagság, kedves Kollégák!


Többen jelezték, hogy a MATESZSZ Közgyűlés előző levelemben megnevezett időpontja sokak számára nem alkalmas, így úgy döntött az Elnökség, hogy a Közgyűlés új időpontban kerül megtartásra.

Az új időpont: 2022.március 18-20.


A helyszín még választás alatt, keressük a megfelelőt. Amint megtaláltuk küldöm a tájékoztatást az árakról és az elérhetőségekről. Tisztelettel kérlek Benneteket, hogy a már megszokott módon mindenki maga foglalja a szállását.

A Közgyűlés és szakmai programok témái még szervezés alatt állnak, a legfontosabb az elektronikus Halottvizsgálati Bizonyítvány bevezetése lesz.

Az érintett téma érdekében kérném, hogy lehetőleg minél többen legyünk jelen a Közgyűlésen.


Más, egy exkluzív urnákat készítő családi vállalkozás bemutatkozása, elérhetőségei :


Telefonon történt megbeszélésünk alapján, ezúton szeretném figyelmébe ajánlani cégünk által készített, egyedi tervezésű és kivitelezésű, exkluzív temetkezési kerámia urnáinkat és ereklyetartóinkat, amelyek egy részét megtekintheti több mint húsz éve működő művészeti profilú családi vállalkozásunk honlapján, az alábbi linken! http://www.berillkeramia.hu/blog/keramia-urnak-ereklyetartok-gyartasa Honlapunkon lévő munkáinkról készült fotóinkat folyamatosan bővítjük, kérjük látogasson el a későbbiekben is cégünk weboldalára! A további gyümölcsöző együttműködés reményében köszönjük érdeklődését! Üdvözlettel, Kirner Beáta Enikő és Kirner Gábor A honlapunkon szereplő urnák és ereklyetartók, teljes mértékben a Berill -Épületkerámia Kft. kizárólagos szellemi tulajdona. Annak bármilyen jellegű másolása, felhasználása, részleteinek kiragadása és annak megjelenítése vagy bármely formában való elidegenítése azonnali jogi következményeket von maga után. Szellemi tulajdonunk védettséget élvez! Berill-Épületkerámia Kft. 2750 Nagykőrös, Szolnoki út 91. Tel.: 06 53/350-681 mob.: 06 30/289-6187; 06 30/99-28-274 www.berillkeramia.hu berillkeramia@berillkeramia.hu https://www.facebook.com/berillkeramia/


Üdvözlettel:

Palkovics Katalin elnök +36 30 9796-503




Recent Posts

See All

Közgyűlés emlékeztető

Tisztelt Tagság, kedves Kollégák! Levelem mellékleteként küldöm részetekre a MATESZSZ 2023. évi II. Közgyűlésének meghívóját, illetve az ahhoz kapcsolódó programok részletes tájékoztatóját. A mellék

bottom of page