Sikeres közgyűlés Siófokon, 2022.03.18-20.

Közel 100 fős részvétellel sikeres szakmai és egyesületi programok kíséretében zajlott Közgyűlésünk.

A helyszín a Siófoki Hotel Yacht volt. Szombat délelőtt a Közgyűléssel kezdődött a program, amit szakmai előadások követtek.


Előadóink:

Dr. Kádár Magdolna és Dr. Harsányi Gergő: az eHB rendszerről. Az előadásról készült videó elérhető itt.

20220319_Mateszsz_Siofok_DrKadarMagdolna_DrHArsanyiGergo_eHVB_bemutató_20220319
.pdf
Download PDF • 1.03MB

.

2. Angyal Eleonóra: Szakképzési lehetőségek a kegyeleti szektorban, a temetkezési szolgáltató és a hozzátartozók kapcsolata.


Előadás Siófok 2022 - Angyal Eleonóra
.pdf
Download PDF • 6.15MB


  1. Szilágyi László (Memorial Szotfver Kft.): Pályázati lehetőségekkel a temetői nyilvántartások digitalizációjával kapcsolatban.

  2. Jurácsik Zoltán (BOSISIO Kft): Bemutatkozik a Q Box urnafal rendszer.

JuracsikZoltan_MATESZSZ_Előadás 2022.03.19.
.pdf
Download PDF • 8.12MB
A Közgyűlés új egyesületi logó mellett döntött, elfogadtuk a tavalyi év beszámolóit és az idei terveket.Bemutatkoztak a szervezetünkhöz idén és tavaly csatlakozott új tagok: Styx Kegyeleti Kf. -Pusztaszabolcs-Tomasek Edina,

Ercsi Naplemente Kft.-Ercsi-Vajdics Ákos, Magyar Mennyei Temetkezés Kft, Budapest-Fleischer Jefte. Új tagunk lett még, aki nem volt jelen: Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft, Székesfehérvár-Vadász-Király Edit.


A MATESZSZ támogatni fogja a FIAT-IFTA 2022. évi Budapestre szervezett konvencióján a tagjaink részvételét. Időpont: Június 15-17. Helyszíne a Budapesti Corinthia szálloda. Szervezetünk együttműködik a rendezvény házigazda OTEI-vel a program megszervezésében. Lesz szakmai konferencia és szakkiállítás is. További információkat hamarosan küldünk majd a rendezvényről.

Döntés született arról, hogy a tagdíj a 2023-as évtől 50.000 Ft / évre emelkedik.Délután és este kulturális programokkal folytatódott a program. Egy szabadszájú Kurtizán (Ágnes) képzésén vehettek részt a társaság hölgy tagjai, este pedig Vadas Tamás és a meglepetésvendég (Dynamite Dudes) szórakoztatott bennünket. Az estéről további képek a Facebook csoportban elérhetőek. Ha MATESZSZ tag vagy és még nem vagy benne ebbe a zárt csoportba, akkor kérd felvételed most!


A következő, jubileumi (25 éves lesz a MATESZSZ) közgyűlés ősszel lesz. A napirenden szerepel majd az alapszabály módosítása és tisztújítás is. A helyszínről és időpontról hamarosan tájékoztatást adunk majd.
Kapcsolat
Szakmai érdekképviseletként fontos számunkra, hogy bármely helyi probléma megoldásában segítségükre legyünk

 

‹TEL:

+36 (30) 979-6503

Palkovics Katalin, elnök

‹MAIL:

mateszsz97@gmail.com

Korábbi bejegyzések
Korábbi bejegyzések
Keresés kulcsszavakkal