Számlakép javaslat (Belügymimisztériumi lektorálással)


Kedves, a Temetkezési Konferencián résztvett Kollegáim!

Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan részt vettek a MATESZSZ, OTEI, Krematóriumok Szövetsége, MTFE, Dél-dunántúli Temetkezési Egyesület és a Temetkezési Szolgáltatók Déldunántúli Egyesülete által rendezett, 2017.február 15-én tartott Temetkezési Konferenciánkon.

A konferencia végén illetve azóta telefonon is beszéltem több szakmabeli Kollegával, akikkel arra a döntésre jutottunk, hogy az előadások meghallgatását követően még több lett a kérdés, mint a kapott válasz.

A legnagyobb kérdés még mindig a kormányrendelet mellékletében szereplő számlakép helyes formátuma. Éppen ezért a MATESZSZ Elnöksége készített egy számlaképet a kormányrendelettel összhangban, melyet ezt követően eljuttattunk a belügyminisztériumba, ahol Dr. Vadászné Egegi Mária Főosztályvezető-helyettes Asszony és Lente Zsuzsanna Főtanácsos Asszony lektorálta.Így, gyakorlatilag a Belügymimisztérium jóváhagyásával tudom rendelkezésre bocsátani.

Erre a linkre kattintva letölthető ez a számlakép. Bízom benne, hogy minden kedves Kollegám attól függetlenül, hogy kézi vagy gépi számlázást alkalmaz hasznosítani tudja ezt a formát. A számlaképben fognak látni szürkével összesítő sorokat, melyeknek kitöltése a kormányrendelet alapján kötelező. Ide, az alábontásban szereplő sorok nettó összegét kell beírni. Ne ijesszen meg senkit, hogy a logikával egy kicsit szembe megy, hiszen a részösszegek a nettó összesen alatt fognak szerepelni.

Minden kedves Kollegának kitartást és jó munkát kívánok a továbbiakban!

Palkovics Katalin

Kapcsolat
Szakmai érdekképviseletként fontos számunkra, hogy bármely helyi probléma megoldásában segítségükre legyünk

 

‹TEL:

+36 (30) 979-6503

Palkovics Katalin, elnök

‹MAIL:

mateszsz97@gmail.com

Korábbi bejegyzések
Korábbi bejegyzések
Keresés kulcsszavakkal