top of page

Stefanovszki Tamásné ✝

Tisztelt MATESZSZ Tagság, kedves Kollégák!

Új évet kezdtünk, hittel, reményekkel teli, de sajnos fájdalommal a szívünkben...

Szeretett tagtársunk, kollégánk Stefanovszki Tamásné, Györgyike hosszas, betegséggel való küzdelem után örökre megpihent.

Mély megrendüléssel osztom meg Veletek (a család tudtával) nyugalomra helyezésének időpontját, mely 2023.január 07.-én lesz a detki temetőben a 10:00 órakor kezdődő gyászmisét követően.

Kedves Lili, Márk és Tamás!

A MATESZSZ teljes tagsága nevében fogadjátok szívből jövő együttérzésünket.

Aranyosi Ervin versének soraival kívánunk Nektek erőt és kitartást a gyász megélésében és feldolgozásában!


Emlékezz a szépre! Mikor gyászolsz, átérzed a fájó veszteséget, a pusztulást, mely szívedbe mélyen beleégett. Lelkedbe, mint dögkeselyű mar bele a bánat, nem is tudtad, hogy van érzés, mely ennyire fájhat. Ám szerettünk elvesztése gyötrőn tanulságos. Ha megérted, értelmet nyer, s talán megnyugvást hoz. Valójában az élete neked volt ajándék, s nem az őrjítő fájdalom volt vele a szándék. Ne a halálára gondolj, hisz többet ért léte! Gondolj inkább a szívednek szép szeretetére, amit Ő irántad érzett, s amit tőle kaptál. Lelki fejlődésed útján általa haladtál. Emlékezz hát szeretettel, emlékezz a múltra, - együtt megélt, szép percekre, együtt bejárt útra! Emlékezz a szeretetre, amit kaptál tőle, s a szívedbe, az életét vésd bele örökre!
Recent Posts

See All

Közgyűlés emlékeztető

Tisztelt Tagság, kedves Kollégák! Levelem mellékleteként küldöm részetekre a MATESZSZ 2023. évi II. Közgyűlésének meghívóját, illetve az ahhoz kapcsolódó programok részletes tájékoztatóját. A mellék

Comments


bottom of page