top of page

2023. évi III. hírlevél

Tisztelt MATESZSZ Tagság, kedves Kollégák!


Ismét szomorú hírrel kell kezdjem hírlevelünket. Tóth István, az Adytum Kft igazgatója hosszas, türelemmel viselt betegséget követően eltávozott e földi létből. Örök nyugalomra helyezése 2023. február 17.-én, pénteken 14:00 órakor lesz a miskolci Deszkatemetőben.


1.) Tisztelettel szeretnélek emlékeztetni Benneteket a 2023. évi Közgyűlésünkre, melyet 2023. április 14-16 között tartunk a BALNEO HOTEL ZSORI THERMAL & WELLNESS hotelben, Mezőkövesden.


Most már elárulhatom, hogy a szakmai előadás részeként, meghívott előadó vendégünk lesz -a sokak által ismert- Pál Feri atya.

Kérlek, aki még nem tette, foglaljon mihamarabb szobát magának az alábbi email címen.

A szálloda ajánlatát mellékletben találjátok, szokás szerint a foglalását mindenki maga kell intézze az esetleges egyéni kérésekkel a rendezveny@balneohotel.hu

email címen. Érdeklődni lehet a 06 49 505030-as telefonszámon. Tüntessétek fel, legyetek kedvesek a megrendelő emailben, hogy "Mateszsz rendezvény", mert az ár, amit kaptunk egyedi és csak ebben az esetben érvényesíthető. A közgyűlés napirendi pontjait és szakmai programját egy későbbi levélben továbbítjuk részetekre. 2.) Előző levelemben hivatkoztam arra, hogy a kormányhivatal segítségét kérte egyesületünk egy jogsértő temető rendelet törvényességi felülvizsgálatával kapcsolatban. Az eredmény: visszavonta rendeletét Perkáta Község Önkormányzata, módosította, melyet meg is küldött egyesületünk részére, mivel kötelezte rá a Fejér Vármegyei Kormányhivatal. Mellékletben csatolva.


Xerox Scan_20230130094230
.PDF
Download PDF • 258KB

Szívélyes üdvözlettel: Palkovics Katalin elnök +36 30 9796-503

Recent Posts

See All

Közgyűlés emlékeztető

Tisztelt Tagság, kedves Kollégák! Levelem mellékleteként küldöm részetekre a MATESZSZ 2023. évi II. Közgyűlésének meghívóját, illetve az ahhoz kapcsolódó programok részletes tájékoztatóját. A mellék

bottom of page